Дестинации

НачалоДестинации

Предлагаме винаги най-доброто - с безкомпромисно качество, с реални цени, за хора, които ценят изискания стил на пътешествията. Можем да Ви заведем до всяка точка на света.

Разгледайте нашите предложения! Пишете ни, ако имате други идеи и ще помогнем в реализирането им.

Дестинациите са сред най-предпочитаните, а хотелите - едни от най-добрите.

И тъй-като "най-добър" за всеки човек значи нещо различно, имайте предвид, че работим с най-големите резервационни системи у нас - DERTOUR, Meier'sGo Global Travel и Travel Associates SRL.

Предлаганите категории са от 2 до 7 звезди за хотелите - градски, бизнес или за почивка. И разбира се, могат да се включват в пакет с всичко необходимо за перфектното пътуване - самолетни или влакови билети, трансфер, кола под наем, застраховка, билети за мероприятия, екскурзовод...

Цените зависят от периода на пътуване, от броя туристи, от момента на резервация. Винаги проверяваме за налични промоции и намаления.

Запитването не Ви ангажира по никакъв начин. На Ваше разположение сме.

 

 


Гърция

Гърция

Подходящо място за всички българи - на една ръка разстояние, предлага чудесни плажове и хотели, места за пазаруване и неимоверно много исторически, археологически и архитектурни забележителности. Всеки според интересите и възможностите си може да избере почивка или екскурзия по всяко време на годината.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ