ЮАР

НачалоДестинацииАфрикаЮАР

Африка е огромна страна, която предлага безброй възможности за туристите. Тук ще видите всичко - исторически забележителности, археология, нощен живот, спираща дъха природа. Република Южна Африка може да се похвали с брегова ивица от 2800 км. Тя се къпе във водите на два океана - Атлантическия и Индийския. На север страната граничи с Намибия, Ботсвана и Зимбабве, на изток – с Мозамбик и кралство Свазиленд. 

Кейптаун (Cape Town) е една от най-популярните туристически дестинации. Никой град в цяла Африка не може да се сравни с уникалната хармония на Кейптаун. Тук природната красота и историческите забележителности са в естествена връзка. Кейптаун е красиво разположен в южната част на страната, близо до легендарния нос Добра надежда. Около града величествено се издига живописната планина Тейбъл маунтин. В рамките на планината е изграден въжен лифт, който стига до най - високата точка на Тейбъл. Тя носи името Кейп Пойнт, а гледката от тази височина към самия град и океана спира дъха. През летния сезон Кейптаун е претъпкан от туристи. Те са избрали тукашните слънчеви плажове, топлия климат и красивата зелена природа. Неповторима е атмосферата на крайбрежният булевард "Виктория и Алфред" – около приятните кафенета се чуват джаз музика и африкански барабани. Хармонията на Южна Африка ще ви плени завинаги – модерното и мистичното тук живеят в съгласие.
Запитване за резервация

Направете избор сред най-добрите хотели в ЮАР

The Palace of the Lost City 5*

Приказен африкански дворец, издигнат над равнината. Слонските бивни в декорацията са символ на лукса, който хотелът предлага.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ