Мавриций

НачалоДестинацииМавриций

Снимки: St. Regis Mauritius 6*

НОВА ГОДИНА НА МАВРИЦИЙ

Според писателя Марк Твен, Господ първо създал остров Мавриций и по негово подобие сътворил Рая. Мавриций наистина е тропически рай в Индийския океан, на около 1000 мили източно от Африка. Бреговете му са покрити с мек златен пясък и са защитени от вълните с коралови рифове. Лагуните са топли и чисти. В тях може да се плува през цялата година.

Мавриций се слави като родина на изчезналия вид птици Додо. До 1681 г. всички екземпляри били избити. Днес ликът на Додо е символ на прекрасния остров.

Местната култура е смесица от народности, обитавали Мавриций през последните 5 века - датчани, португалци, англичани, французи, креолци, дори индийци и китайци. Мавриций ще ви погълне в една безспирна екзотична фиеста. 
Хванете първия самолет до това приказно място! Там ви очаква изненада – островът може да бъде обиколен с велосипед. Ще се окаже ли прав Марк Твен, че Мавриций е Раят? Можете да се убедите сами.
 
 
„Флай енд Уин“ предлага пътувания и почивки според индивидуалните желания и нужди на всеки конкретен клиент.
Съобразяваме се изцяло с предоставените от Вас параметри -  период, място, бюджет, предпочитания.
Ако пък искате да пътувате, но не можете да решите къде, съдействаме с идеи и предоставяме предложения с възможност за избор.
Просто ни позвънете, пратете запитване през сайта или по мейл!
Запитването не Ви ангажира по никакъв начин. На Ваше разположение сме.
 
Запитване за резервация