Малдиви

НачалоДестинацииМалдиви

Снимки: Shangri-La's Villingili Resort & SPA

 

Малдивите са не просто скъпа брошка на туристическото ви сако. Раят има своето име - Малдивите. Може и да не ви се вярва, но на малката ни планета все още има плажове, на които никой не е стъпвал. Защо това да не бъдете вие? Красотата на това приказно място е поразителна. Островите са пръснати из океана като изумрудени перли. Температурите варират между 24 и 33 °C през цялата година. Най-малко вали в периода декември – март и тогава е активният туристически сезон. В продължение на векове островите са били пресечна точка на мореплаватели от различни краища. Доказателство за това е уникалната кухня на Малдивите. Тя съчетава арабски, индийски, цейлонски и европейски елементи.

1190-те коралови острова са групирани в 26 големи атола. Те оформят архипелаг, който се простира на 820 км. от двете страни на екватора. Около 200 от островите са заселени, 87 са курорти, а останалите са безлюдни. Самите атоли са луксозни хотели, предлагащи всички удобства край брега, на самия бряг или направо сред океана. Няма място за скука: ресторанти, барове, спортни съоръжения, SPA-центрове са на разположение на туриста. Малдивите изцяло ще покрият вашето очакване за романтична почивка. Неслучайно стотици двойки избират островите за медения си месец.

Индийският океан неудържимо привлича гмуркачи и риболовци. Ако не сте привърженици на шнорхела и акваланга, можете да се любувате на чудния морски свят от китоловна подводница. Изберете морско сафари с някое от многобройните корабчета в архипелага. Ако искате да направите уникални снимки от въздуха, имате възможност за 25-минутен полет с въздушно такси.

Малдивите са смяна на погледа към живота и света. Когато се завърнете от безвремието на райските острови, важните неща за вас със сигурност ще се подредят по друг начин.

 

„Флай енд Уин“ предлага пътувания и почивки според индивидуалните желания и нужди на всеки конкретен клиент.
Съобразяваме се изцяло с предоставените от Вас параметри -  период, място, бюджет, предпочитания.
Ако пък искате да пътувате, но не можете да решите къде, съдействаме с идеи и предоставяме предложения с възможност за избор.
Просто ни позвънете, пратете запитване през сайта или по мейл!
Запитването не Ви ангажира по никакъв начин. На Ваше разположение сме.

Запитване за резервация

exact rolex replica.

rolex replica rolex put your amazing allure and chic type are placed out there.
a new replica watches online.
the 2017 best orologi replica come in many styles and they are affordable to all the watch.

the interaction between light and structure highlights the three-dimensional structure of the movement is the characteristics of cheap replica uhren.