Малдиви

НачалоДестинацииМалдиви

Снимки: Shangri-La's Villingili Resort & SPA

 

Малдивите са не просто скъпа брошка на туристическото ви сако. Раят има своето име - Малдивите. Може и да не ви се вярва, но на малката ни планета все още има плажове, на които никой не е стъпвал. Защо това да не бъдете вие? Красотата на това приказно място е поразителна. Островите са пръснати из океана като изумрудени перли. Температурите варират между 24 и 33 °C през цялата година. Най-малко вали в периода декември – март и тогава е активният туристически сезон. В продължение на векове островите са били пресечна точка на мореплаватели от различни краища. Доказателство за това е уникалната кухня на Малдивите. Тя съчетава арабски, индийски, цейлонски и европейски елементи.

1190-те коралови острова са групирани в 26 големи атола. Те оформят архипелаг, който се простира на 820 км. от двете страни на екватора. Около 200 от островите са заселени, 87 са курорти, а останалите са безлюдни. Самите атоли са луксозни хотели, предлагащи всички удобства край брега, на самия бряг или направо сред океана. Няма място за скука: ресторанти, барове, спортни съоръжения, SPA-центрове са на разположение на туриста. Малдивите изцяло ще покрият вашето очакване за романтична почивка. Неслучайно стотици двойки избират островите за медения си месец.

Индийският океан неудържимо привлича гмуркачи и риболовци. Ако не сте привърженици на шнорхела и акваланга, можете да се любувате на чудния морски свят от китоловна подводница. Изберете морско сафари с някое от многобройните корабчета в архипелага. Ако искате да направите уникални снимки от въздуха, имате възможност за 25-минутен полет с въздушно такси.

Малдивите са смяна на погледа към живота и света. Когато се завърнете от безвремието на райските острови, важните неща за вас със сигурност ще се подредят по друг начин.

 

„Флай енд Уин“ предлага пътувания и почивки според индивидуалните желания и нужди на всеки конкретен клиент.
Съобразяваме се изцяло с предоставените от Вас параметри -  период, място, бюджет, предпочитания.
Ако пък искате да пътувате, но не можете да решите къде, съдействаме с идеи и предоставяме предложения с възможност за избор.
Просто ни позвънете, пратете запитване през сайта или по мейл!
Запитването не Ви ангажира по никакъв начин. На Ваше разположение сме.

Запитване за резервация