Baa Atoll

НачалоДестинацииМалдивиBaa Atoll

За 30 минути с хидроплан от Мале стигате до райския Баа Атол. Той съчетава луксозното усамотение с естествената природна красота. Очакват ви кокетни вили с покрив от палмови листа, които се издигат над водата в лагуната. Обзавеждането е елегантно. То съчетава типичният за страната стил – местна традиция с модерен дизайн. Луксът е специален за най-капризните – те ще имат собствена градина, слънчева тераса с шезлонзи и малък басейн. Традиционна малдивска колиба служи за всекидневна. Докато се излежавате на огромното си легло, ще слушате песента на океана. Защото просто сте в него. Над 200 палми обграждат белия плаж и тюркоазеносините води на Индийския океан. Тайните на подводните ривиери са пред вас. Това е Баа Атол – едно от десетките райски места на Малдивите. За няколко дни може да бъде единствено ваше.

Запитване за резервация

Направете избор сред най-добрите хотели в Baa Atoll

Royal Island Resort & Spa 4+*

На около 100км от летище Мале. Стига се с вътрешен полет и допълнителен трансфер с лодка. Работи на полупансион или All Inclusive.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Dusit Thani Maldives 5*

Само на 35 мин. с хидроплан от международното летище в Мале и на 10 мин. с моторна лодка от новото летище на Баа атол.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Soneva Fushi by Six Senses 6*

Можете да прекарате цял живот в търсенето на подобно романтично местенце. Маса специално за Вас на пясъка, сред фенери... Изискана кухня. Насладете се на момента!
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ