Тихоокеански острови

НачалоДестинацииТихоокеански острови

Снимка: InterContinental Tahiti Resort & Spa

Кой не е мечтал да избяга за кратко на самотен остров? На диво и пустинно място, където може да чува собствените си мисли? Има такива места – едно от тях са Тихоокеанските острови.

 
Както още поетично го наричат – Океания, това е регион, който се състои от хиляди острови и архипелази. Точният обхват на Океания е спорен. Общата площ е около 9 милиона км², а населението - около 39 милиона души. Заради отдалечеността на Океания от другите континенти в света, тук природата е неповторима, а климатът страхотен.
 
Коренните жители на региона са полинезийци, микронезийци, меланезийци и папуаси. Любопитно е, че много от езиците в Океания са на път да изчезнат. В ежедневието на местните народи все по-популярни стават английският и френският език, като изместват употребата на родните.
 
Ако искате да срещнете непознати раси и култури – това е най-подходящото място за приключение. Океания е специална перла в короната на Земния рай.
 
„Флай енд Уин“ предлага пътувания и почивки според индивидуалните желания и нужди на всеки конкретен клиент.
Съобразяваме се изцяло с предоставените от Вас параметри -  период, място, бюджет, предпочитания.
Ако пък искате да пътувате, но не можете да решите къде, съдействаме с идеи и предоставяме предложения с възможност за избор.
Просто ни позвънете, пратете запитване през сайта или по мейл!
Запитването не Ви ангажира по никакъв начин. На Ваше разположение сме.
 
Запитване за резервация