Бора Бора

НачалоДестинацииТихоокеански островиБора Бора

Представяте ли си страна, в която населението е под 10 хил. жители и в нея не съществува обществен транспорт? До летището се стига с лодка за 20 минути – от която и да е част на острова. В центъра на тази държава спи угаснал вулкан, а изгревът е на една ръка разстояние – така изглежда от малка тераса на наколно жилище. Лятото тук продължава 12 месеца в годината. Температурите през деня варират от 29°C през август до около 31-32°C през март.

Това е Бора Бора – малко туристическо бижу, заобиколено от лагуна и подводен риф.

 
Повечето курорти тук са построени над водата. Сред тях има много луксозни и скъпи места за престой. Не пропускайте да посетите Лагунариумът - аквариум на открито, в който ще плувате заедно с морските обитатели, докато професионален "екскурзовод" ви запознава с интересна информация за лагуните. Подарете си един танц с безбройните морски обитатели на бариерния риф в Бора Бора! Приближете се на секунда от шока, когато чернопера акула се приближи, за да я нахраните! А след като разгледате света от гърба на морската костенурка, със сигурност ще имате друга гледна точка към нещата от живота.
 
Запитване за резервация

Направете избор сред най-добрите хотели в Бора Бора

Four Seasons Resort Bora Bora 6*

Представете си, че пръстите ви докосват белия пясък или кристалната вода на лагуната, докато отпивате шампанско! Или по-добре спрете да си представяте и резервирайте вила тук!
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ