Турция

НачалоДестинацииТурция

Снимки: Rixos Hotel Premium 5*, Belek

Срещата между Изтока и Запада може да изглежда вълшебна само на едно място – в Турция. Страната е прочута с многобройните си курорти, кокетно разположени по изключително дългата й брегова ивица. Където и да отидете, приказката на Ориента винаги е пъстра и омайваща - Белек, Бодрум или Анталия.

Турция е истински Ориент – от ритуалните танци на дервишите, през неповторимите шарки на прочутите турски килими, до захарните спирали на кадаифа.
 
Любителите на планината могат да изкачат легендарния Арарат. Древните римляни са вярвали, че спокойните води на Памуккале са свещено място. Популярността на турските бани е разпространена из целия свят. В незабравим круиз по протока Босфора ще станете свидетели на една от най-драматичните гледки на света – хоризонтът е изпълнен с вълшебно полегналия Истанбул.
 
В днешна Турция ориенталското не се натрапва. То привлича по модерен и светски начин. Пътешествието е като сладостно парче локум – топи се блажено в устата и вкусът му за дълго не те напуска.
 
 
„Флай енд Уин“ предлага пътувания и почивки според индивидуалните желания и нужди на всеки конкретен клиент.
Съобразяваме се изцяло с предоставените от Вас параметри -  период, място, бюджет, предпочитания.
Ако пък искате да пътувате, но не можете да решите къде, съдействаме с идеи и предоставяме предложения с възможност за избор.
Просто ни позвънете, пратете запитване през сайта или по мейл!
Запитването не Ви ангажира по никакъв начин. На Ваше разположение сме.
Запитване за резервация

exact rolex replica.

rolex replica rolex put your amazing allure and chic type are placed out there.
a new replica watches online.
the 2017 best orologi replica come in many styles and they are affordable to all the watch.

the interaction between light and structure highlights the three-dimensional structure of the movement is the characteristics of cheap replica uhren.