За нас

НачалоЗа нас

Драги пътешественици, скъпи приятели!

Имате ли мечта, свързана с пътуване? Позволете да ви разкажем за нашата.

В продължение на много години обикаляхме света, докосвахме се до непознати страни, до чужди народи и далечни забележителности. И с всяко пътуване желанието ни за достигане на недостигнатото ставаше по-силно. Обичайното предлагане на екскурзии и почивки не ни задоволяваше. Търсехме различното. 

И един ден, през недалечната 2009 г., се роди идеята сами да създаваме уникалното усещане, че пътешествията ни зависят от нас самите.

Основахме „Флай Енд Уин“ ООД.

Фирмата има Удостоверение за регистрация за туроператор и туристически агент № РК-01-6573 и ИАТА лиценз 02-2 0139 3, валидни застраховка „Професионална отговорност на туроператори“ и банкова гаранция, обезпечаваща дейността ни като ИАТА агент.

В екипа ни работят дипломирани професионалисти с дългогодишна практика в сферата на туризма.

Натрупаният опит като пътуващи ни помогна в нелеката задача да предлагаме на пазара винаги най-доброто - с безкомпромисно качество, с реални цени, за хора, които ценят изискания стил на пътешествията.

Днес се стремим да предоставим на всички наши клиенти обслужването, което самите ние търсехме доскоро, а именно - лично отношение, прецизност и професионализъм.

Съзнаваме, че очакването за незабравимо пътуване, което имахме и все още имаме, не е само наше. То е на всеки, решил да тръгне по широкия свят.

А хората са различни и търсенията са различни. Стремим се да дадем най-доброто на всеки отделен клиент.

Правим го с удоволствие. Не е просто работа, а любимо занимание. И влагаме цялата отдаденост, на която сме способни.

Ще се радваме да ви бъдем полезни в избора на дестинация, хотел, забавление.

В продължение на четири години наши клиенти обиколиха най-далечните точки на света – на почивка, екскурзия, круиз или бизнес пътуване – по суша, въздух и вода. Позволяваме си да представим на вниманието ви някои от най-бленуваните места, които карат човек да се чувства неповторимо.

Оставяме на вас избора за следващата най-подходяща дестинация.

Споделете с нас мечтите си!